Gezellige picknick in het donker na de laatste bostraining!

Gezellige picknick in het donker na de laatste bostraining!

Al jarenlang vieren we de laatste bostraining met picknick in het donker. Het was wel spannend, of het weer wilde meewerken. Rond half acht zou er een stevige bui vallen, maar die passeerde ons gelukkig.

De tafels werden uit de auto gehaald, de meegebrachte lichtjes gingen aan en onze bakker ‘Peter van de Ploeg’ bracht overheerlijke gebak en koek. Ook was er koffie, thee en sapjes. Onder een mooie wolkenhemel met donkere wolken aan de ene kant en heldere lucht aan de andere kant, stonden we gezellig na te kletsen over het seizoen. Het was heel sfeervol!

Dit trainingsseizoen begon al in mei, een maand eerder dan anders. De reden was Corona. Omdat veel competitie- en binnensporten nog niet mochten en buitensporten wel, wilden we het aanbieden om mensen in beweging te houden. De opkomst was dan ook heel goed te noemen.

Ook keken we vooruit naar het schaatsseizoen, dat 9 oktober begint. Opgelucht, omdat we bijna geen coronaregels meer hebben. We hopen op een prachtig seizoen en wensen iedereen veel schaatsplezier.